Új medicina

Új orvostudomány:

az 5 természeti törvény alapján működő, biologikus elmélet

Úgy hiszem jó lenne, ha az emberiség minél előbb szembesülne azzal, hogy a betegségeink nem a szervezetünk, testünk tökéletlensége, vagy hibás működése miatt jönnek létre, hanem éppen ellenkezőleg, a természet jól kigondolt, logikusan felépített biológiai külön-programjaként.
Az új orvostudomány nemcsak leleplezi a rosszindulatú rákos sejtek és a rosszindulatúnak vélt, kórokozó mikroorganizmusok mítoszát, hanem bizonyíthatóan és megismételhetően, bárki által ellenőrízhető módon alátámasztja, megérthetővé teszi, hogy az esetenként kellemetlen és veszélyes tünetek, gyakran a gyógyulási folyamat szerves részei, melyeknek nem a szerveink, testünk tönkretétele, működésében való akadályozása, meghibásítása a célja.

A rákos daganatok célja nem az hogy belehaljunk, hanem pontosan az, hogy túléljünk általa. A rákos és rákkal egyenértékű betegségeket mindig egy komoly, az adott személy számára megoldhatatlannak látszó, drámai, hirtelen fellépő esemény, lelki konfliktus, trauma előzi meg. A természet erre a lélek – agy – szerv szintjén, a szerv szöveteinek eredetét tükröző (csíralemez alapú), a törzsfejlődés adott szintjének megfelelő válaszreakciókkal reagál, a lélekben – agyban – szervben egyaránt, egyidőben, egymással párhuzamosan.
A bekövetkező elváltozások valódi célja, biológiai (biologikus) értelme a túlélés, az élet megmentése, az egyén(és az emberi faj) fenntartása egy komolynak érzett, másképp megoldhatatlan helyzetben, biológiai-, vagy lelki konfliktusban.

Fontos megjegyeznünk, hogy az Új Orvostudomány nem helyettesíti az életmentő beavatkozásokat, de az ismeretével számos tudatlanságból, vagy hiedelmek alapján előidézett életveszélyes, illetve halált okozó állapot elkerülhető, illetve megelőzhető.

Az új Orvostudomány éppolyan természettudomány, mint a fizika, vagy a kémia. Egy biológiai (biologikai) rendszer, amely 5 természettörvényen, – vagyis tényeken – alapul, (nincsenek benne tudományos feltételezések) és ésszerű, logikus, reprodukálható eredményeket, magyarázatokat nyújt az élettani folyamatok, elváltozások, megbetegedések megismeréséhez. Ugyanezek a természettörvények igazak az emberi, állati és a növényi szervezetekre egyaránt.

Vannak-e olyan megbetegedések, melyekre ezek a törvények nem vonatkoznak?
– Igen. A mérgezésekre, a sugárfertőzésre, a balesetből eredő traumákra nem vonatkoztathatók eme törvényszerűségek. Nagyon fontos, hogy a sürgősségi, valamint életmentő esetekben az orvosi beavatkozást nem szabad kizárni, akadályozni. Gyógyszerek szedését, adagolását is csak az orvossal, vagy gyógyszerésszel való egyeztetést követően szabad megváltoztatni, illetve abbahagyni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi áll a betegséged hátterében, milyen konfliktus okozza, min kellene változtatnod ahhoz, hogy az egészségügyi problémáid megoldódjanak, akkor gyere el egy konzultációra, derítsük ki a lelki okokat és tegyél az egészségedért.

Időpontot a 06/30/520-1113-as telefonon tudunk megbeszélni.


További cikkeim:

Bejelentkezés, időpont foglalás: 06-30-520-1113

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>